Get Adobe Flash player

Hebahan Terkini

  • Banner Selamat Datang
  • Banner07
  • Banner08
  • Banner Dasar Kualiti
  • Frog
  • Lawatan KPPM

Kelajuan Halaman

0.38 saat
  1. Keratan Akhbar
  2. Sebut Harga
  3. Arkib
next
prev

URUSAN KENAIKAN PANGKAT PEGAWAI KUMPULAN PELAKSANA (PKP) SECARA TIME-BASED BERASASKAN KECEMERLANGAN (TBBK) DI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) JULAI HINGGA DISEMBER TAHUN 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
 
Tuan,
 
Dengan hormatnya saya telah diarah merujuk kepada perkara tersebut di atas.
 
2. Dimaklumkan bahawa Pegawai Kumpulan Pelaksana (PKP) lantikan 01 Julai 2005 hingga 31 Disember 2005 adalah layak untuk dipertimbangkan untuk kenaikan pangkat pada 01 Julai 2018 hingga 31 Disember 2018.
 
3. Ketua Jabatan perlu memperaku PKP yang layak di dalam sistem ePangkat. Bersama-sama ini disertakan iklan penuh bagi urusan kenaikan pangkat TBBK.
 
4. Tarikh tutup permohonan pada atau sebelum  11 Jun 2018 didalam sistem ePangkat. Sebarang pertanyaan lanjut mengenai perkara ini bolehlah dirujuk kepada Puan Zuraida binti Muda di talian 03-62046036.

Sila MUAT TURUN surat siaran.

Qr Code

Pilihan warna

Hubungi Kami

JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
Persiaran Tuanku Syed Sirajuddin, 50604 Kuala Lumpur
 
helpdesk Emel Jabatan:
jpn.wp.at.moe.gov.my
helpdesk Aduan :
aduanjpnkl.at.moe.gov.my
image facebook Facebook:
http://www.facebook.com/jpwpkl
Gantikan ".at." dengan "@"

 

Ungkapan Bestari

Berkumpul bersama adalah permulaan. Bersatu adalah kemajuan. Bekerjasama adalah kejayaan.

Hendry Ford

Bilangan Pelawat

436664
http://btpnkl.edu.my/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/http://btpnkl.edu.my/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/