Get Adobe Flash player

Hebahan Terkini

  • Banner Selamat Datang
  • Banner07
  • Banner08
  • Banner Dasar Kualiti
  • Banner CNY

Kelajuan Halaman

0.53 saat

PEMAKLUMAN PELANJUTAN TEMPOH BAGI PELAWAAN PERMOHONAN PENGISIAN KEKOSONGAN JAWATAN PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (PPP) DI JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR DAN PEJABAT PENDIDIKAN DAERAH (PPD) DI WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk. Surat Ruj.Kami: JPWP 500-3/6/4 Jld.11 (88) bertarikh 08 November 2019 adalah berkaitan.

2.         Dimaklumkan bahawa pihak urus setia mengambil keputusan melanjutkan tempoh permohonan pengisian kekosongan jawatan PPP di Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) sehingga 10 Januari 2020 (Jumaat).

3.         Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini bolehlah dirujuk kepada Penolong Pengarah, Unit Pengurusan Bakat, Encik Mohd Azizi Bin Mohd Basri di talian 03-6204 6032 atau sambungan 2020.

 Sekian, terima kasih.

 

Sila MUAT TURUN surat siaran.

Qr Code

Pilihan warna

Hubungi Kami

JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
Persiaran Tuanku Syed Sirajuddin, 50604 Kuala Lumpur
 
helpdesk Emel Jabatan:
jpn.wp.at.moe.gov.my
helpdesk Aduan :
aduanjpnkl.at.moe.gov.my
image facebook Facebook:
http://www.facebook.com/jpwpkl
Gantikan ".at." dengan "@"

 

Ungkapan Bestari

KURANG BERCAKAP

Bilangan Pelawat

887283
http://btpnkl.weebly.com/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/http://btpnkl.weebly.com/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/