Get Adobe Flash player

Hebahan Terkini

  • Banner Selamat Datang
  • Banner07
  • Banner08
  • Banner Dasar Kualiti
  • Banner Maal Hijrah 2017

Kelajuan Halaman

0.55 saat

SEBUT HARGA B PERKHIDMATAN MENYEDIAKAN MAKANAN DAN MINUMAN UNTUK MAJLIS PENGHARGAAN BAGI KONTINJEN GRAFIK KREATIF KUALA LUMPUR 2017 (KGKKL2017)

 

KENYATAAN SEBUT HARGA 'B'

 

1.  Sebut harga adalah dipelawa kepada kontraktor-kontraktor bumiputra yang berdaftar dengan Kementerian  Kewangan Malaysia yang berkaitan dibenarkan membuat tawaran bagi perkhidmatan berikut : 

 

BUTIR-BUTIR TAWARAN

SYARAT PENDAFTARAN

TEMPAT MENGAMBIL DOKUMEN

TARIKH TUTUP

 

Sebut Harga B Perkhidmatan Menyediakan Makanan dan Minuman Untuk Majlis Penghargaan Bagi Kontinjen Grafik Kuala Lumpur 2017 (KGKKL2017)

 

a) Sijil Suruhanjaya

Syarikat Malaysia (SSM)

 b) Sijil Kementerian Kewangan (Bumiputera)

 c) Sijil Kementerian Kewangan

 - Kod Bidang  040103 (Makanan Bermasak Islam)

 

 

Aras 1, Unit  Perolehan dan Pengurusan  Aset, JPWPKL

 

18.09.2017 (Isnin)

 

Sebelum

12.00 tengah hari

 

2.   Kontraktor yang layak  sahaja dibenarkan untuk mengambil Dokumen Sebut Harga. Dokumen Sebut Harga boleh diambil bermula pada 13 September 2017 (Rabu), di Unit Perolehan dan Pengurusan Aset, Jabatan  Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Kontraktor mestilah membawa salinan Sijil Kementerian Kewangan, Sijil Kementerian Kewangan (Bumiputera) dan Sijil Suruhajaya Syarikat Malaysia dan tidak akan dikembalikan.

 

3.   Dokumen Sebut Harga yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat. Dilakri atau digamkan dan dimasukkan ke dalam Peti Sebut Harga yang disediakan di Aras 1, Unit Perolehan dan Pengurusan Aset, Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur atas nama:

 

Pengarah Pendidikan

Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur,

Persiaran Tuanku Syed Sirajuddin,

50604 Kuala Lumpur

 

5.   Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kelewatan atau kehilangan mana-mana Dokumen Sebut Harga yang dihantar secara pos. Jabatan ini juga tidak terikat menerima tawaran terendah atau mana-mana tawaran. Tawaran yang diterima selepas tarikh dan masa tutup sebut harga seperti yang telah ditetapkan akan ditolak atau tidak akan diterima.

 

 

   b.p Pengarah Pendidikan

        JPWP Kuala Lumpur.

Qr Code

Pilihan warna

Hubungi Kami

JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
Persiaran Tuanku Syed Sirajuddin, 50604 Kuala Lumpur
 
helpdesk Emel Jabatan:
jpn.wp.at.moe.gov.my
helpdesk Aduan :
aduanjpnkl.at.moe.gov.my
image facebook Facebook:
http://www.facebook.com/jpwpkl
Gantikan ".at." dengan "@"

 

Ungkapan Bestari

Fikir itu pelita hati

Lidah Pendeta

http://btpnkl.edu.my/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/http://btpnkl.edu.my/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/