Pemberitahuan http://jpwpkl.moe.gov.my Sun, 20 Jan 2019 17:24:39 +0800 Open Source Excellence RSS Feeder en-gb PENGEMASKINIAN FAIL PELAJAR BAGI PROGRAM PENSISWAZAHAN GURU DI BAWAH RANCANGAN MALAYSIA KE 10, KPM http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/813-pengemaskinian-fail-pelajar-bagi-program-pesiswazahan-guru-di-bawah-rancangan-malaysia-ke-10-kpm http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/813-pengemaskinian-fail-pelajar-bagi-program-pesiswazahan-guru-di-bawah-rancangan-malaysia-ke-10-kpm Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas.

Adalah dimaklumkan bahawa dilampirkan borang pengemaskinian fail pelajar bagi program pensiswazahan guru di bawah rancangan ke 10, KPM.

Klik di sini untuk memuat naik borang tersebut.

]]>
penulis.ulk@moe.gov.my (Unit Latihan dan Kemajuan Staf) Fri, 04 Jan 2019 11:19:49 +0800
KEPUTUSAN SEBUTHARGA PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN (PKK) SMK TIARA PERMAI http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/812-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-kawalan-keselamatan-pkk-smk-tiara-permai http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/812-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-kawalan-keselamatan-pkk-smk-tiara-permai DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

 

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN (PKK) SMK TIARA PERMAI SEPERTI DI LAMPIRAN. 

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Fri, 04 Jan 2019 07:52:34 +0800
KEPUTUSAN SEBUTHARGA PERKHIDMATAN KEBERSIHAN KAWASAN DAN BANGUNAN (KBK) SMK TIARA PERMAI http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/811-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-kebersihan-kawasan-dan-bangunan-kbk-smk-tiara-permai http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/811-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-kebersihan-kawasan-dan-bangunan-kbk-smk-tiara-permai DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

 

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA PERKHIDMATAN KEBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN (KBK) SMK TIARA PERMAI SEPERTI DI LAMPIRAN. 

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Fri, 04 Jan 2019 07:50:44 +0800
KEPUTUSAN SEBUTHARGA PERKHIDMATAN BEKALAN MAKANAN BERMASAK (BMB) SEKOLAH SENI MALAYSIA KUALA LUMPUR http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/809-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-bekalan-makanan-bermasak-bmb-sekolah-seni-malaysia-kuala-lumpur http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/809-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-bekalan-makanan-bermasak-bmb-sekolah-seni-malaysia-kuala-lumpur DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

 

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA PERKHIDMATAN BEKALAN MAKANAN BERMASAK (BMB) SEKOLAH SENI MALAYSIA KUALA LUMPUR SEPERTI DI LAMPIRAN. 

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Fri, 04 Jan 2019 07:45:39 +0800
KEPUTUSAN SEBUTHARGA PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN (PKK) SEKOLAH SENI MALAYSIA KUALA LUMPUR http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/810-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-kawalan-keselamatan-pkk-sekolah-seni-malaysia-kuala-lumpur http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/810-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-kawalan-keselamatan-pkk-sekolah-seni-malaysia-kuala-lumpur DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

 

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA PERKHIDMATAN PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN (PKK) SEKOLAH SENI MALAYSIA KUALA LUMPUR SEPERTI DI LAMPIRAN. 

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Fri, 04 Jan 2019 07:47:54 +0800
KEPUTUSAN SEBUTHARGA PERKHIDMATAN KEBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN (KBK) SEKOLAH SENI MALAYSIA KUALA LUMPUR http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/808-iklan-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-kebersihan-bangunan-dan-kawasan-kbk-sekolah-seni-malaysia-kuala-lumpur http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/808-iklan-keputusan-sebutharga-perkhidmatan-kebersihan-bangunan-dan-kawasan-kbk-sekolah-seni-malaysia-kuala-lumpur DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA PERKHIDMATAN KEBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN (KBK) SEKOLAH SENI MALAYSIA KUALA LUMPUR SEPERTI DI LAMPIRAN. 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Thu, 03 Jan 2019 16:27:32 +0800
PERMOHONAN MENDUDUKI KUARTERS INSTITUSI PENDIDIKAN (KIP) JPWPKL http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/794-permohonan-menduduki-kuarters-institusi-pendidikan-kip-jpwpkl-2 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/794-permohonan-menduduki-kuarters-institusi-pendidikan-kip-jpwpkl-2 Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera.

Tuan/puan,

PER : PERMOHONAN MENDUDUKI KUARTERS INSTITUSI PENDIDIKAN (KIP) JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR (JPWPKL)

Sukacita dimaklumkan bahawa permohonan menduduki Kuarters Institusi Pendidikan (KIP) JPWPKL telah dibuka.

MAKLUMAN TAMBAHAN :  Permohonan KIP JPWPKL sebelum 04/12/2018 adalah TERBATAL.

 

Pemohon boleh mendapatkan borang permohonan KIP JPWPKL di :-

Unit : Unit Pentadbiran Am, Sektor Khidmat Pengurusan dan Pembangunan

Aras : Aras 2, Blok Duta 1, JPWPKL

 

Sebarang pertanyaan lanjut berhubung permohonan menduduki KIP JPWPKL boleh menghubungi En. Irwan Abd Razak di talian 03-62046826.

 

Sekian, terima kasih.

UNIT PENTADBIRAN AM

SEKTOR KHIDMAT PENGURUSAN DAN PEMBANGUNAN

JPWPKL

TARIKH : 12/12/2018

]]>
penulis.upt@moe.gov.my (Unit Pentadbiran Am) Wed, 05 Dec 2018 14:38:20 +0800
KEPUTUSAN SEBUT HARGA KERJA-KERJA PEMBERSIHAN KAWASAN DAN KERJA-KERJA MENEBANG SERTA MENCANTAS POKOK YANG BERISIKO DI SEKOLAH-SEKOLAH DI JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR BIL.2/2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/789-keputusan-sebut-harga-kerja-kerja-pembersihan-kawasan-dan-kerja-kerja-menebang-serta-mencantas-pokok-yang-berisiko-di-sekolah-sekolah-di-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-bil-2-2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/789-keputusan-sebut-harga-kerja-kerja-pembersihan-kawasan-dan-kerja-kerja-menebang-serta-mencantas-pokok-yang-berisiko-di-sekolah-sekolah-di-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-bil-2-2018 DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA KERJA-KERJA PEMBERSIHAN KAWASAN DAN KERJA-KERJA MENEBANG SERTA MENCANTAS POKOK YANG BERISIKO DI SEKOLAH-SEKOLAH DI BAWAH JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR BIL.2/2018 SEPERTI DI LAMPIRAN.

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

 

 

 

 

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Thu, 01 Nov 2018 18:36:38 +0800
KEPUTUSAN SEBUT HARGA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR BEKALAN AM PEJABAT (ALAT TULIS DANBEKALAN AM PEJABAT (ALATULIS DAN KERTAS) BAGI KEPERLUAN PEGAWAI DAN KAKITANGAN JPWPKL DAN SMK TIARA PERMAI TAHUN 2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/788-keputusan-sebut-harga-membekal-dan-menghantar-bekalan-am-pejabat-alat-tulis-dan-kertas-bagi-keperluan-pegawai-dan-kakitangan-jpwpkl-dan-smk-tiara-permai-tahun-2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/788-keputusan-sebut-harga-membekal-dan-menghantar-bekalan-am-pejabat-alat-tulis-dan-kertas-bagi-keperluan-pegawai-dan-kakitangan-jpwpkl-dan-smk-tiara-permai-tahun-2018 DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR BEKALAN AM PEJABAT (ALATULIS DAN KERTAS) BAGI KEPERLUAN PEGAWAI DAN KAKITANGAN JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR TAHUN 2018 SEPERTI DI LAMPIRAN.

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Thu, 01 Nov 2018 18:29:23 +0800
KEPUTUSAN SEBUT HARGA MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG DAN MENYUSUN PERABOT PANEL BERASASKAN KAYU KE AGENSI-AGENSI DI BAWAH JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR TAHUN 2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/783-sebut-harga-membekal-menghantar-memasang-dan-menyusun-perabot-panel-berasaskan-kayu-ke-agensi-agensi-di-bawah-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-tahun-2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/783-sebut-harga-membekal-menghantar-memasang-dan-menyusun-perabot-panel-berasaskan-kayu-ke-agensi-agensi-di-bawah-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-tahun-2018 DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG DAN MENYUSUN PERABOT PANEL BERASASKAN KAYU KE AGENSI-AGENSI DI BAWAH JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR TAHUN 2018 SEPERTI DI LAMPIRAN.

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Fri, 12 Oct 2018 14:17:25 +0800
KEPUTUSAN SEBUT HARGA KERJA-KERJA PEMBERSIHAN KAWASAN DAN KERJA-KERJA MENEBANG SERTA MENCANTAS POKOK YANG BERISIKO DI PEJABAT PENDIDIKAN WILAYAH (PPW) DAN SEKOLAH-SEKOLAH DI KUALA LUMPUR http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/785-sebut-harga-kerja-kerja-pembersihan-kawasan-dan-kerja-kerja-menebang-serta-mencantas-pokok-yang-berisiko-di-pejabat-pendidikan-wilayah-ppw-dan-sekolah-sekolah-di-kuala-lumpur http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/785-sebut-harga-kerja-kerja-pembersihan-kawasan-dan-kerja-kerja-menebang-serta-mencantas-pokok-yang-berisiko-di-pejabat-pendidikan-wilayah-ppw-dan-sekolah-sekolah-di-kuala-lumpur DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA KERJA-KERJA PEMBERSIHAN KAWASAN DAN KERJA-KERJA MENEBANG SERTA MENCANTAS POKOK YANG BERISIKO DI PEJABAT PENDIDIKAN WILAYAH (PPW) DAN SEKOLAH-SEKOLAH DI KUALA LUMPUR SEPERTI DI LAMPIRAN.

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Fri, 12 Oct 2018 14:24:01 +0800
KEPUTUSAN SEBUT HARGA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR TONER PENCETAK KE JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR UNTUK KEGUNAAN PEGAWAI DAN KAKITANGAN JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR DAN PEJABAT PENDIDIKAN WILAYAH (PPW) http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/786-keputusan-sebut-harga-membekal-dan-menghantar-toner-pencetak-ke-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-untuk-kegunaan-pegawai-dan-kakitangan-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-dan-pejabat-pendidikan-wilayah-ppw http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/786-keputusan-sebut-harga-membekal-dan-menghantar-toner-pencetak-ke-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-untuk-kegunaan-pegawai-dan-kakitangan-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-dan-pejabat-pendidikan-wilayah-ppw DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR TONER PENCETAK KE JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR UNTUK PEGAWAI DAN KAKITANGAN JPWPKL DAN PEJABAT PENDIDIKAN WILAYAH SEPERTI DI LAMPIRAN.

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Fri, 12 Oct 2018 14:29:16 +0800
KEPUTUSAN SEBUT HARGA MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG DAN MENYUSUN PERABOT PANEL BERASASKAN KAYU KE SEKOLAH-SEKOLAH DI BAWAH JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR TAHUN 2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/784-sebut-harga-membekal-menghantar-memasang-dan-menyusun-perabot-panel-berasaskan-kayu-ke-sekolah-sekolah-di-bawah-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-tahun-2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/784-sebut-harga-membekal-menghantar-memasang-dan-menyusun-perabot-panel-berasaskan-kayu-ke-sekolah-sekolah-di-bawah-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-tahun-2018 DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA MEMBEKAL, MENGHANTAR, MEMASANG DAN MENYUSUN PERABOT PANEL BERASASKAN KAYU KE SEKOLAH-SEKOLAH DI BAWAH JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR TAHUN 2018 SEPERTI DI LAMPIRAN.

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Fri, 12 Oct 2018 14:20:47 +0800
MAKLUMAN BERHUBUNG PENGGUNAAN BORANG BARU BERKAITAN HAL-HAL PERKHIDMATAN DI UNIT PERJAWATAN DAN PERKHIDMATAN JPWPKL http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/762-makluman-berhubung-penggunaan-borang-baru-berkaitan-hal-hal-perkhidmatan-di-unit-perjawatan-dan-perkhidmatan-jpwpkl http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/762-makluman-berhubung-penggunaan-borang-baru-berkaitan-hal-hal-perkhidmatan-di-unit-perjawatan-dan-perkhidmatan-jpwpkl Semua Timbalan PPW

Semua Ketua Sektor 

Semua Pengetua / Guru Besar

SJKC / SJKT 

KUALA LUMPUR

Tuan,

MAKLUMAN BERHUBUNG PENGGUNAAN BORANG BARU BERKAITAN HAL-HAL PERKHIDMATAN DI UNIT PERJAWATAN DAN PERKHIDMATAN JPWPKL

2. Untuk makluman tuan, hasil semakan Sektor Khidmat Pengurusan dan Pembangunan, Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (SK2P, JPWPKL) mendapati bahawa terdapat pelbagai jenis versi borang yang digunakan bagi tujuan permohonan berkaitan hal-hal perkhidmatan seperti permohonan cuti dan sebagainya. Sehubungan itu, bagi tujuan penyeragaman, SK2P, JPWPKL telah menyediakan senarai borang baru berkaitan urusan-urusan perkhidmatan dengan Jabatan ini.

3. Pihak tuan boleh memuat turun borang-borang yang berkaitan bagi sebaran urusan perkhidmatan oleh semua pegawai di tempat bertugas tuan. Sebarang borang selain daripada format yang disediakan tidak akan diproses dan akan dikembalikan kepada pegawai yang berkaitan. Mohon kerjasama pihak tuan untuk maklumkan kepada semua pegawai di bawah seliaan tuan.

4. Kerjasama dan perhatian tuan berhubung perkara ini amatlah dihargai.

Sekian, terima kasih.

Muat turun Surat Siaran dan Memo di SINI.

Muat turun juga borang-borang tersebut melalui Portal JPWPKL di Muat Turun > Borang-borang / Garis Panduan > Perjawatan dan Perkhidmatan.  

Sebarang pertanyaan lanjut sila berhubung dengan Unit Perjawatan dan Perkhidmatan, JPWPKL.

 

]]>
penulis.upp@moe.gov.my (Unit Perjawatan dan Perkhidmatan) Tue, 31 Jul 2018 12:10:36 +0800
KEPUTUSAN SEBUT HARGA KONTRAK PERKHIDMATAN KEBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN (KBK) KE SMK TIARA PERMAI DI BAWAH JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR BAGI TEMPOH 1 MEI 2018 HINGGA 31 DISEMBER 2018 (8 BULAN) http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/739-keputusan-sebut-harga-kontrak-perkhidmatan-kebersihan-bangunan-dan-kawasan-kbk-ke-smk-tiara-permai-di-bawah-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-bagi-tempoh-1-mei-2018-hingga-31-disember-2018-8-bulan http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/739-keputusan-sebut-harga-kontrak-perkhidmatan-kebersihan-bangunan-dan-kawasan-kbk-ke-smk-tiara-permai-di-bawah-jabatan-pendidikan-wilayah-persekutuan-kuala-lumpur-bagi-tempoh-1-mei-2018-hingga-31-disember-2018-8-bulan DENGAN SEGALA HORMATNYA MERUJUK PERKARA DI ATAS.

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA DILAMPIRKAN KEPUTUSAN BAGI SEBUT HARGA PERKHIDMATAN KEBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN (KBK) BAGI SMK TIARA PERMAI, KUALA LUMPUR SEPERTI DI LAMPIRAN.

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN

 

IKLAN KEPUTUSAN SYARIKAT BERJAYA

]]>
penulis.upa@moe.gov.my (Unit Perolehan dan Pengurusan Aset) Tue, 08 May 2018 09:23:46 +0800
SURAT SIARAN MENGENAI PELAKSANAAN ELAUN MURID BERKEPERLUAN KHAS (EMK) BAGI TAHUN 2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/711-surat-siaran-mengenai-pelaksanaan-elaun-murid-berkeperluan-khas-emk-bagi-tahun-2018 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/711-surat-siaran-mengenai-pelaksanaan-elaun-murid-berkeperluan-khas-emk-bagi-tahun-2018 Dengan segala sukacitanya saya merujuk kepada  perkara di atas dan surat Bahagian Kewangan, Kementerian Pendidikan Malaysia rujukan KPM.800-4/1/1 Jld.6 (77) bertarikh 27 Disember 2017 adalah berkaitan.

2.         Sehubungan itu, pihak sekolah diminta mengambil perhatian Surat Siaran Mengenai Pelaksanaan Elaun Murid Berkeperluan Khas (EMK) Bagi Tahun 2018 dan dibaca bersama Surat Pekeliling Kewangan (SPK) Bilangan 1 Tahun 2012.

3.         Untuk makluman tuan, Takwim Pelaksanaan EMK Tahun 2018 dan Manual Penggunaan Sistem Aplikasi Pengurusan Bantuan (APB) bagi Modul Pengurusan EMK (Pengguna: Sekolah) boleh dimuat turun melalui laman sesawang Aplikasi Pengurusan Bantuan atau Portal Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (muat turun).

4.         Sila hubungi Encik Mohd Shukri bin Ngah di talian 03-6204 1022 atau email shukri.ngah@moe.gov.my untuk sebarang pertanyaan.

]]>
penulis.upk@moe.gov.my (Unit Pendidikan Khas) Mon, 15 Jan 2018 11:16:10 +0800
SENARAI NAMA PEMINJAM TEGAR PINJAMAN PELAJARAN KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/576-senarai-nama-peminjam-tegar-sehingga-bulan-januari-mac-2016 http://jpwpkl.moe.gov.my/index.php/21-pemberitahuan/576-senarai-nama-peminjam-tegar-sehingga-bulan-januari-mac-2016 Tuan/Puan

(28 Disember 2018)

Dimaklumkan bahawa dilampirkan senarai Nama Peminjam Tegar Pinjaman Pelajaran Kementerian Pendidikan Malaysia dan nama yang telah dikeluarkan dari senarai Peminjam Tegar.

(Pembayaran yang telah dibuat pada bulan semasa akan dikemaskini pada bulan berikutnya)

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
Bahagian Tajaan Pendidikan, Kementerian Pendidikan Malaysia,
Aras 1, Blok 2251, Jalan Usahawan 1, 63000 Cyberjaya, Selangor
Talian Hotline : 03-8321 7124 atau Faks : 03-8321 7101, Emel : penguatkuasaan <at> moe.gov.my

Diterbitkan oleh Bahagian Tajaan Pendidikan

Muat Turun SENARAI NAMA PEMINJAM TEGAR DARI BULAN OKTOBER HINGGA DISEMBER 2018 SENARAI NAMA YANG TELAH DIKELUARKAN DARI SENARAI PEMINJAM TEGAR DARI BULAN OKTOBER HINGGA DISEMBER 2018 ]]>
jpnkl.spm@moe.gov.my (Pentadbir Portal) Mon, 12 Oct 2015 10:19:24 +0800