Get Adobe Flash player

Hebahan Terkini

  • Banner Selamat Datang
  • Banner07
  • Banner08
  • Banner Dasar Kualiti
  • Frog
  • Banner SPM
  • Banner Sesi Persekolahan 2019

Kelajuan Halaman

0.22 saat

MAKLUMAN BERHUBUNG PENGGUNAAN BORANG BARU BERKAITAN HAL-HAL PERKHIDMATAN DI UNIT PERJAWATAN DAN PERKHIDMATAN JPWPKL

Semua Timbalan PPW

Semua Ketua Sektor 

Semua Pengetua / Guru Besar

SJKC / SJKT 

KUALA LUMPUR

Tuan,

MAKLUMAN BERHUBUNG PENGGUNAAN BORANG BARU BERKAITAN HAL-HAL PERKHIDMATAN DI UNIT PERJAWATAN DAN PERKHIDMATAN JPWPKL

2. Untuk makluman tuan, hasil semakan Sektor Khidmat Pengurusan dan Pembangunan, Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (SK2P, JPWPKL) mendapati bahawa terdapat pelbagai jenis versi borang yang digunakan bagi tujuan permohonan berkaitan hal-hal perkhidmatan seperti permohonan cuti dan sebagainya. Sehubungan itu, bagi tujuan penyeragaman, SK2P, JPWPKL telah menyediakan senarai borang baru berkaitan urusan-urusan perkhidmatan dengan Jabatan ini.

3. Pihak tuan boleh memuat turun borang-borang yang berkaitan bagi sebaran urusan perkhidmatan oleh semua pegawai di tempat bertugas tuan. Sebarang borang selain daripada format yang disediakan tidak akan diproses dan akan dikembalikan kepada pegawai yang berkaitan. Mohon kerjasama pihak tuan untuk maklumkan kepada semua pegawai di bawah seliaan tuan.

4. Kerjasama dan perhatian tuan berhubung perkara ini amatlah dihargai.

Sekian, terima kasih.

Muat turun Surat Siaran dan Memo di SINI.

Muat turun juga borang-borang tersebut melalui Portal JPWPKL di Muat Turun > Borang-borang / Garis Panduan > Perjawatan dan Perkhidmatan.  

Sebarang pertanyaan lanjut sila berhubung dengan Unit Perjawatan dan Perkhidmatan, JPWPKL.

 

http://btpnkl.edu.my/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/http://btpnkl.edu.my/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/