Get Adobe Flash player

Hebahan Terkini

  • Banner Selamat Datang
  • Banner07
  • Banner08
  • Banner Dasar Kualiti
  • Frog
  • Banner Exam

Kelajuan Halaman

0.26 saat

URUSAN KENAIKAN PANGKAT PEGAWAI KUMPULAN PELAKSANA (PKP) SECARA TIME-BASED BERASASKAN KECEMERLANGAN (TBBK) DI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) JULAI HINGGA DISEMBER TAHUN 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
 
Tuan,
 
Dengan hormatnya saya telah diarah merujuk kepada perkara tersebut di atas.
 
2. Dimaklumkan bahawa Pegawai Kumpulan Pelaksana (PKP) lantikan 01 Julai 2005 hingga 31 Disember 2005 adalah layak untuk dipertimbangkan untuk kenaikan pangkat pada 01 Julai 2018 hingga 31 Disember 2018.
 
3. Ketua Jabatan perlu memperaku PKP yang layak di dalam sistem ePangkat. Bersama-sama ini disertakan iklan penuh bagi urusan kenaikan pangkat TBBK.
 
4. Tarikh tutup permohonan pada atau sebelum  11 Jun 2018 didalam sistem ePangkat. Sebarang pertanyaan lanjut mengenai perkara ini bolehlah dirujuk kepada Puan Zuraida binti Muda di talian 03-62046036.

Sila MUAT TURUN surat siaran.

http://btpnkl.weebly.com/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/http://btpnkl.weebly.com/http://www.eghrmis.gov.my/http://www.iim.com.my/http://www.jpa.gov.my/index.php?lang=mshttp://moe.gov.my/http://www.mampu.gov.my/http://www.mscmalaysia.my/http://www.malaysia.gov.my/http://apps.moe.gov.my/puspanita/http://www.moe.gov.my/v/pekeliling-icthttp://www.anm.gov.my/https://evetting.cgso.gov.my/